Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2008

Τα 7 κακά της μοίρας μου

Μετά από τις επανηλειμένες κραυγές απελπισίας του λαού μου(σουρωτήρι) για ένα μου ποστ και τις προσκλήσεις του παραθέτω αρχικά τα "μοιραία" ελαττώματα του χαρακτήρα μου και σε επόμενο ποστ τις "γυναίκες" μου!

1)Ονειροπόλος.Αρχικά δεν φαντάζει κακό,όμως οδηγεί σε μια σειρά προβλημάτων.Αχαριστία,αίσθηση του ανικανοποίητου,φιλοδοξία που κάποιες φορές γίνεται,ίσως,ματαιοδοξία.Καταλάβατε πιστεύω...σίχαμα σκέτο είμαι!

2)Ο προγραμματισμός μου(επίσης,σουρωτήρι).Απλώς,αδυνατώ να ακολουθήσω χρονοδιαγράμματα.

3)Ισχυρογνώμων.Κάποιες φορές,υποστηρίζω τις ιδέες μου θερμότερα από ότι πρέπει.

4)Ανασφαλής.ΟΚ,μάλλον αυτό έρχεται ως στάνταρ εξοπλισμός με τον άνθρωπο του αιώνα μας.Αυτοαμφισβήτηση,έλειψη αυτοανταμοιβής και διαρκής σύγγριση με τους "καλύτερους",κάποιες φορές οδηγούν σε ψυχολογικές πτώσεις.

5)Ακαταστασία.Με τη διαφορά (σουρωτήρι) ότι εγώ την επιδιώκω!Δεν αντέχω να είναι όλα στη θέση τους γύρω μου.Μου δίνει την αίσθηση του στημένου.

6)Τεμπελιά!Νιώθω ότι όλη μου τη ζωή παλεύω κόντρα στην φύση μου που θέλει να είμαι ξάπλα σε έναν καναπέ όλη μέρα!

7)Βαρύς ύπνος!Όταν κοιμάμαι,κοιμάμαι!Σεισμός να γίνεται δεν νιώθω.Καμιά φορά την πληρώνουν άγγελοι που προσπαθούν να με ξυπνήσουν γλυκά και αντ'αυτού με ακούν να τους βρίζω μέσα στον ύπνο μου...Όταν ξυπνάω δεν θυμάμαι καν ότι έγινε κάτι τέτοιο!

Με τη σειρά μου προσκαλώ merawen και inner silence.

Δεν υπάρχουν σχόλια: