Κυριακή, Μαΐου 13, 2007

Μπορώ σας παρακαλώ;


Εχμ...μπορώ σας παρακαλώ να έχω τούτο δω το πιάνο;Τίποτα άλλο στον κόσμο δεν ζητώ.Άντε και χρόνο να γίνομαι ένα μαζί του...

5 σχόλια:

Merawen είπε...

Έριξα μιά ματιά στις τιμές...
πότε είπαμε οτι κληρώνει το ΤΖΟΚΕΡ;;;
Στο εύχομαι μια μέρα να γίνει δικό σου...το αξίζεις,το ξέρω!

Μέχρι τότε...έχω μια φυσαρμόνικα!!! Ενδιαφέρεσαι;;; χαχα

>Lina είπε...

εεε....

όχι.

Marina είπε...

Εχω ένα πιάνο απο τότε που ήμουνα μικρή. Παλιά έπαιζα..'είχα τελειώσει και την Ανωτέρα βαθμίδα, είχα κάνει και Αρμονία. Επαιζα ντουέτο με τη μητέρα μου. Οταν πέθανε όμως εκείνη δεν ξαναέπαιξα ποτέ. Ξέχασα ακόμη και τις νότες.
Το πιάνο μου είναι κλασσικό χωρίς ουρά, μάκρας ΥΑΜΑΗΑ (1967) αγορασμένο απο τον Νάκα. Κανείς δεν το παίζει. Σκέφτηκα να το χαρίσω. Ενδιαφέρεσαι? Αν ναί στείλε μου e-mail, να σου δώσω λεπτομέρειες και φωτό.

mpiou είπε...

@ marina Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.Δεν ενδιαφέρομαι,να ξέρεις όμως ότι ένα πιάνο σαν το δικό σου,που τα ξύλα του έχουν παλιώσει τόσο μπορεί να ανασκυεαστεί σε ένα πολύ καλό πιάνο.Πιθανώς,τώρα η αξία του να είναι μηδαμινή(φαντάζομαι ότι δεν υπήρξε συντήρηση αυτά τα χρόνια).Αλλά τα πιάνα μπορούν να αναγεννηθούν!

Ανώνυμος είπε...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿