Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2008

Οι "γυναίκες" μου

Επιλογές από διάσημες,αλλιώς η λίστα μου θα ήταν πολύ διαφορετική!Και δεν υπάρχει καμία σχέση της σειράς με την οποία παρουσιάζονται και της προτίμησής μου.

1)Scarlett Johansson.Είναι...είναι...μακάρι απλώς να είναι!



2)Olga Kurylenko.Θα μιλήσουν οι φωτογραφίες.




3)Natalie Imbruglia.Ματάρες-χειλάρες σημειώσατε Χ.



4)Angelina Jolie.Αυτό που λατρεύω σε αυτήν είναι η ακραία της ομορφιά.Θεωρώ ότι τα χαρακτηριστικά της είναι τόσο ακραία όμορφα που αν ήταν ελάχιστα διαφορετικά,η Angelina θα ήταν άσχημη.




5)Audrey Tautou.Μου αρκεί να της ρίξω μια ματιά και τα επόμενα λεπτά θα έχω ένα αβίαστο χαμόγελο κρεμασμένο στα χείλη μου!



6)Ζέτα Δούκα.Μια ελληνίδα που για κάποιο λόγο με γοητεύει αφάνταστα.



Αδικώ πολλές!Όμως,παρά το ότι επέλεξα γυναίκες που με γοητεύει και ο τρόπος τους,όσο και όπως αυτός σκιαγραφείται από τις επαγγελματικές τους εμφανίσεις,αδικώ την αληθινή ομορφιά,που πηγάζει από την ανθρώπινη επαφή και που μπορεί να τη συναντήσει κανείς οπουδήποτε (και όχι μόνο στις σελίδες ενός γυαλιστερού περιοδικού life-style).
Προ(σ)καλώ όλους να αναζητήσετε αυτήν!

5 σχόλια:

Sourotiri είπε...

Ωραια, να κανουμε κι ενα ποστ με τις αγαπημενες μας πορνοσταρ τωρα :ΡΡΡ

mpiou είπε...

Ψήθηκα!Αλλά δεν νομίζω να μας φτάσει ο χώρος που δίνει το blogspot! :PPPPP

Lina είπε...

μαλάκες εν δράσει.... =Ρ

για την αντζελίνα έχεις δίκιο.πότε τη βρίσκω θεά και πότε τρομακτική.... έχει πολυ υπερβολικά χαρακτηριστικά. και δεν χρειάζεται να τα ειε πιό υπερβολικά για να φάινεται αχημη... αν δεν ήξερε να τα πλασάρει θα ήταν σαν πάπια, απλά ξέρει να μαρκετάρει τον εαυτό της.

Η κυριλένκο τι είναι; i liked και ομολογώ ότι έχεις γούστο πιο classy απ το σουρωτήρι που έβαλε όλες τις Ψwλες της σόου μπηζ =ΡΡΡ

Unknown είπε...

Hm.. !
Angelina rulez!
Gia tis alles den eimai toso fan :P

kostasK είπε...

Scarlett....έτσι απλά!

Η γυναίκα των ονείρων μου για μένα (άντε και η Naomi Watts)